menu
Word Lid
Islam in Brasschaat?

Beste Brasschatenaar,

U kon het onlangs in uw Brasschaatse Film lezen, de aankondiging van een lezing van het Davidsfonds Brasschaat, voorgedragen door Khalid Benhaddou…



Vrije meningsuiting en godsdienstvrijheid staan voor ons buiten kijf. Een goed geïnformeerd burger is er twee waard, maar bij gebrek aan een “?” in hun titel lijkt het besluit vooringenomen. Eens te meer wordt bij voorbaat een positieve mening bij vervreemding opgedrongen en gesubsidieerd. Dhr Benhaddou is ondermeer een door ons belastingsgeld betaalde imam.

Als Vlaams Belang blijft ons standpunt ondubbelzinnig. Beïnvloeding van onze samenleving door vreemde godsdiensten is een verontrustende evolutie. Daar heeft ook de ‘gematigde’ Islam een stevige hand in. Vervreemding van wijken, hoofddoeken in de publieke ruimte, halal op onze scholen, enz. Door massale immigratie en islamisering, barst de persoonlijke godsdienstvrijheid uit zijn voegen. Ze vormen een hinderpaal in de ons verbindende waarden en thuisgevoel in onze westerse culturele eigenheid.

Wij wensen dhr. K. Benhaddou oprecht veel succes in zijn terechte strijd tegen radicalisering, maar het antwoord op de titel is en blijft ondubbelzinnig : Neen, niet bij ons!

Bestuur Vlaams Belang Brasschaat

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF