menu
Word Lid
Jonge leeuwen

Met steun van Vlaams Belang Brasschaat, werd afgelopen vrijdag verzamelen geblazen in café Mirlo. Daar werd de jeugd opgetrommeld voor een verkiezingsbijeenkomst, door vijf jonge VBJ kandidaten uit de provincie Antwerpen.

Onder het motto “toekomst voor onze jeugd” gaven Vlaams Belang Jongeren Kinga Pajak, Cedric Cornelissen, Yana De Vrij, Enzo Van Goethem en Bert Vermijlen een korte uiteenzetting van hun bezorgdheden en strijdpunten. Thema’s die onze jeugd dagelijks beroeren. Mobiliteit en veiligheid, betaalbaar wonen, de vervreemding door de niet aflatende migratie instroom, de opgedrongen woke-waanzin, dalend onderwijsniveau, enz.

In vele domeinen gaat het voelbaar van kwaad naar erger, terwijl het huidige beleid hier maar geen vat op lijkt te krijgen. De keuze tussen lijdzaam toezien of zelf ijveren het tij te doen keren, is voor onze jonge leeuwen de inzet van deze kiesstrijd. Want onze Vlaamse jeugd is onze toekomst!

Met nog één voet in onze VBJ afdeling, hopen ze binnenkort met het mandaat van de kiezer de stap naar de actieve nationale politiek te zetten. Vlaams Belang Brasschaat wenst hen alvast alle succes toe. Vlaanderen weer van ons!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF