menu
Word Lid
Marktactie ‘Ander & beter’

Onder de slogan ‘Ander en beter’ trok onze Vlaams Belang Brasschaat ploeg de baan op. Met een reclamewagen aan het Armand Reusensplein en het bedelen van pamfletten op de maandagse markt, brachten we ook in Brasschaat ruchtbaarheid aan onze nationale campagne.

Vlaams Belang is de enige partij die zich onomwonden blijft verzetten tegen massa-immigratie en de lakse houding van de traditionele partijen hieromtrent. Ondanks de 883.715 naturalisaties tot Belg over de laatste 20 jaar, waarvan 80% niet-Europeanen, blijven onze grenzen wagenwijd open en blijft dit aantal nog steeds toenemen.

Binnen ons Belgisch staatsmodel blijft de Vlaming gevangen in een links en Waalsgezind beleid, terwijl de Vlaming al decennia rechts en Vlaams stemt. Met een jaarlijkse geldstroom van 12,9 miljard van noord naar zuid, houdt de Vlaming het Waalse hangmat socialisme in Wallonië levend. België werkt voor eigen zelfbehoud, niet voor uw welvaart. Met Vlaams geld in Vlaamse handen, gaan we resoluut voor een ‘nieuw sociaal pact’ en een lot in eigen handen. Vlaams Belang blijft daarom vastberaden voor Vlaamse Onafhankelijkheid strijden, want België is het probleem, Vlaanderen onze toekomst!

Als enige partij hebben wij ook de wil en de visie ons programma op beleid af te stemmen, dat gehoor geeft aan de verzuchtingen van het volk. Wij weten waarnaar u al jaren verlangt: minder migratie, meer koopkracht, meer veiligheid. Een Vlaanderen waar we allemaal fier op kunnen zijn. Een Vlaanderen waar we met onze kinderen en kleinkinderen in alle vrijheid onze identiteit kunnen vieren. Het is nog niet te laat om het tij te keren! Alleen moeten we met genoeg zijn. Enkel dan krijgen onze mensen eindelijk het Vlaams en rechts beleid waar ze al decennia voor stemmen.

Na jarenlang wanbeleid door de politieke elite is het dringend tijd voor ander en beter. Steun ons en hou vol, want enkel zo komt een sterk Vlaams Belang eraan om u en uw familie eindelijk weer op de eerste plaats te zetten.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF