menu
Word Lid
Tom trakteert !

Voor Vlaams Belang Brasschaat, haar leden en sympathisanten was het afgelopen vrijdag verzamelen geblazen in Gastrobar Mirlo, centrum Brasschaat. Ook onze lokale jeugd was talrijk komen opdagen voor een opzwepende toespraak van onze voorzitter Tom Van Grieken, aangevuld met de nodige frisse pintjes.

Tom sprak zijn achterban aan over de niet aflatende druk van de massa-immigratie, die onze maatschappij en welvaart belasten. Voor het overgrote deel gelukzoekers, waarvoor het aantal opvangplaatsen stilaan het bevolkingsaantal van een gemeente als Brasschaat dreigen te evenaren. Ook de subsidies en spilzucht aan alles wat de multiculti dient, werden aan de kaak gesteld. De recente schandalen, partij politieke spelletjes en eigen volk laatst politiek, hebben geen goed gedaan aan het vertrouwen en hebben bij velen een afkeer voor politiek als resultaat.

Het Vlaams Belang is het enige alternatief tot echte verandering om onze eigen toekomst weer in handen te krijgen. Het strijdlustige enthousiasme van onze jeugd, die Tom’s toespraak tot een apotheose begeleidde, was alvast hartverwarmend en hoopvol voor de toekomst.

Op weg naar 2024 is eenieders inzet nu nodig. Vlaams Belang rekent ook op Uw steun in deze strijd. Sta mee op, verkondig onze boodschap, maak u lid en vecht mee voor onze Vlaamse idealen!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF