menu
Word Lid
Uitnodiging slottreffen in ‘t Centrum

Beste Brasschaatenaar, leden en sympathisanten

Allen die aanwezig waren op onze protestmeeting konden vaststellen dat er iets leeft in Vlaanderen.
Er waait een nieuwe frisse wind door dit land, een Vlaamse wind. Dat maakt ons trots.
Het Vlaams Belang heeft die wind in de zeilen, en we moeten nu doorzetten om dit moment te grijpen om eindelijk de Vlaming het beleid te geven waar hij al zo lang naar verlangt.

Met onze ‘doe ze luisteren’-actie is meteen een duidelijk signaal gegeven. Er is maar één partij die nog luistert naar de man en vrouw in de straat en er is maar één partij die het tij wil keren en onze mensen eindelijk op de eerste plaats wil zetten. Daarom doorkruiste onze voorzittter Tom Van Grieken eind mei Vlaanderen om, overal waar hij kwam, die mensen een stem te geven.

Het startschot naar de verkiezingen is dan ook gegeven. Niet enkel nationaal, maar ook lokaal primeert de stem van de burger. Ook Vlaams Belang Brasschaat vindt dat het Brasschaats beleid dan ook gericht moet zijn op de bezorgdheden van de Brasschaatenaar. Zoals u wellicht reeds heeft gezien, trekken we van wijk tot wijk, om te horen welke bezorgdheden er leven bij onze inwoners.

Het sluitstuk van onze ‘Vlaams Belang komt naar uw wijk’ gaat door in het Centrum op zaterdag 24 juni van 10u tot 15u aan de kerk op het Armand Reusensplein.


Graag nodigen we u allen uit om langs te komen, zodat we kunnen afsluiten met een knal.

Schouder aan schouder zullen wij het verschil maken, want net zoals Vlaanderen toebehoort aan de Vlamingen, behoort Brasschaat toe aan de Brasschaatenaar!

Tot dan!

Ellen Samyn

afdelingsvoorzitter

Druk ons pamflet af: https://vbleden.s3.e...

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF