menu
Word Lid
Vlaams Belang komt naar uw wijk!

Beste Brasschatenaar, buurtbewoner en vereniging

Vlaams Belang Brasschaat trekt op toer doorheen Brasschaat, op zoek naar meningen, verwachtingen, grieven en voorstellen uit uw wijk.

Als gezin, betrokken buurtbewoners, actiegroepen en lokale verenigingen, vormen jullie samen het sociaal bindweefsel van onze gemeente. Vanuit die hoedanigheid zijn jullie goed geplaatst om het reilen en zeilen in onze gemeente mee te vertolken. Daarom zijn wij ook benieuwd naar hetgeen we voor elkaar kunnen betekenen.

Het is goed leven in Brasschaat! Een bruisende parkgemeente, met veel scholen, middenstand, verenigingen, recreatie en open ruimte. Tussen al die positieve ingrediënten door, blijven echter steeds knelpunten, kleine of grotere bekommernissen, ofschoon ruimte voor verbetering. Hierin wensen wij u waar mogelijk te ondersteunen, door deze thema’s per wijk mee te nemen naar de verschillende raden en deze te vertolken in de gemeenteraad.

We strijken daarom binnenkort met een mobiele stand neer in uw wijk, om naar u te luisteren. Een uitgelezen moment ook, om kennis te maken met onze mandatarissen en bestuursleden.

Waar en wanneer kan u ons ontmoeten?


Bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen geldt stemrecht, de plicht vervalt. Daarom is het belangrijk om niet bij de pakken te blijven zitten en nu reeds uw stem mee te laten weerklinken. We ontmoeten u daarom graag op één van onze trefpunten. Bent u verhinderd, schrijf ons dan gerust aan.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 aan de horizon, schrijft u met uw inbreng mee aan ons speerpuntenprogramma voor Brasschaat, want samen kunnen we het verschil maken. 


Tot binnenkort!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF